2 april: Wereld Autisme Dag

In verband met Wereld Autisme Dag is er op 1 april een cupcake verkoop geweest op het terras van TBL
Cinemas, tegenover de Hermitage Mall.

Organisatie hiervan was is handen van de oudervereniging.
Hier ben ik naar toe geweest en heb een hartelijke ontmoeting gehad met Anjani en de voorzitster van de oudervereniging.
We spreken af, dat we binnenkort eens bij elkaar gaan zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we kunnen gaan samenwerken.
Spannend hoor.

Maar ook bij Twenty4 heb ik deze dag onder de aandacht kunnen brengen.
Ik heb aan de receptioniste gevraagd, of ik mijn flyers en kaartjes misschien voor die dag op de balie mocht leggen.
En dat was prima!
Sterker nog, ze mogen er blijven liggen. Ze heeft zelf een mooie kaartenhouder voor mij gepakt.
En er mag een stapel flyers  tussen de andere folders blijven liggen.
Zó tof!!
Ik ben haar dan ook zeer dankbaar hiervoor.

Ondertussen is het alweer 2 weken later en nog steeds niks van de bank gehoord. Ik heb mevrouw Schröder maar weer eens gebeld met de vraag hoe het nu staat met de aanvraag.
Toevallig had ze net die morgen de stukken in handen gehad, maar er was nog niks mee gedaan.
Vervelend wanneer gezegd wordt dat het binnen 2 weken geregeld zal zijn en na 3 weken is er nog niet eens naar gekeken!
Ik denk dat ik Dennis maar weer ga benaderen.
Ik zou een gift krijgen en die zouden we dan samen op de rekening zetten, maar deze man is alweer terug naar Nederland!
Zó vervelend….

Zodra er meer bekend is, zal ik het hier laten weten.

wordt vervolgd……